Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Bulgari Octo

3 producten
Soort
Als nieuw
Bezig met laden...
Zeer goed
Bezig met laden...
Als nieuw
Bezig met laden...

Uw mening is belangrijk voor ons

Bulgari Octo – De traditionele normen voorbij

Elegantie en robuustheid vormen de gemene deler in de opvallende Bulgari Octo. Het horloge, dat oorspronkelijk werd gemaakt onder leiding van de ingenieuze Gérald Genta, is vandaag de dag een meesterwerk op het gebied van uurwerken in de Bulgari-collectie.

Rosé goud, rubber of edelstaal is - ontdek ons ​​brede Bulgari Octo-assortiment en kies een horloge dat aan uw behoeften voldoet. Zo divers als het uiterlijk van de Octo-reeks is, zo ook de prijs. Bij CHRONEXT vindt u onverslaanbare aanbiedingen.

Bulgari Octo: Een horloge met karakter

Met karakter: De Octo van Bulgari is een blikvanger door de bijzondere vorm van de kast. De eerste Octo is voortgekomen uit het genie van de beroemde horlogeontwerper Gérald Genta en werd bij zijn lancering beschouwd als een van de dapperste horlogecreaties in de geschiedenis. Nadat het merk Gérald Genta in 2000 door Bulgari werd overgenomen, staat de Octo nu ook in de horlogecatalogus van Bulgari. De huidige Octo-collectie doet op geen enkele manier onder voor de vorige modellen. Zo is het Octo Grande Sonnerie Tourbillon complicatiehorloge al meerdere malen verkozen tot horloge van het jaar. Het model fascineert met een verfijnde minute repeater die het geluid van de Britse Big Ben naspeelt. De combinatie met een tourbillon getuigt van beheersing en durf.

Ook de minder gecompliceerde Octo-modellen maken enthousiast: de achthoekige kast omlijst door een ronde lunette vormt een gedurfde en subtiele breuk met de klassieke regels van horlogedesign. Noch rond noch vierkant speelt de achthoek een sleutelrol als symbolische en betekenisvolle geometrische figuur in de geschiedenis van menselijke ontwikkeling en culturen. De achthoekige figuur wordt vaak geassocieerd met de termen balans, harmonie, kracht en oneindigheid, die overeenkomen met de waarden van Bulgari.

De modellen van de Bulgari Octo-collectie: Voor liefhebbers van een eersteklas mechaniek

Het mannelijke uurwerkmeesterwerk van Bulgari maakt indruk met zijn heldere en strakke lijnen van de robuuste individuele elementen, zoals het frame, de lunette en de aangeschroefde bodem. Gepolijste en gesatineerde oppervlakken wisselen vakkundig af en ook de binnenkant van dit uurwerk is met veel aandacht voor detail vervaardigd. Het hart van de huidige Octo is een mechanisch uurwerk, kaliber BVL 193, met automatische opwinding, dat informatie geeft over uren, minuten, seconden en de datum op 3 uur. Bulgari garandeert bij de Octo een nauwkeurige precisie en een gangreserve van 50 uur. De gepolijste en zwart gelakte wijzerplaat weerspiegelt de puurheid van de Octo en maakt indruk met de voor Bulgari typische topkwaliteit. De gemakkelijk af te lezen tijdweergave volgt de traditionele Bulgari-stijl en blijft trouw aan de analoge weergave.

Het Octo-uurwerk van Bulgari straalt een gevoel van exclusiviteit uit en positioneert zichzelf buiten de traditionele normen. Het baanbrekende Octo-model maakt indruk met zijn unieke karakter op het gebied van design en uitrusting. Acteur Adrien Brody, die al jarenlang merkambassadeur van Bulgari is, belichaamt de elegantie van de Octo en heeft tijdens recente reclamecampagnes een Octo om zijn pols gedragen.

Onverslaanbare aanbiedingen: Bulgari Octo bij CHRONEXT kopen

Bij CHRONEXT kunt u een onverslaanbare selectie Bulgari Octo horloges tegen aantrekkelijke aanbiedingen kopen, sommige met onmiddellijke beschikbaarheid. Bij vragen adviseren onze experts u graag. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of live-chat.