Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Onderhoud:+31 43 5690596
Nederland(EUR)
Land van verzending
Nederland(EUR)
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Registreren

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Minimaal 6 karakters

Heeft u al een account?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?

Bulgari Horloges

3 producten
Soort
 • Model
 • Staat
 • Jaar
 • Afmeting behuizing
 • Prijs
 • Geslacht
 • Uurwerk
 • Case materiaal
 • Materiaal armband
 • Kleur wijzerplaat
 • Kenmerken
 • Originele papieren
-€ 12.080
Ongedragen - Nieuw
Bezig met laden...
-€ 560
Ongedragen - Nieuw
Bezig met laden...

Bulgari – Italiaanse luxe merk

Handwerkkunst uit Rome: Bulgari is een van de meest succesvolle bedrijven in de juwelen- en horloge-industrie. In zijn horlogecollecties combineert het 150 jaar oude Maison Zwitserse savoir-faire met Italiaanse creativiteit. Het streven naar schoonheid en perfectie is te zien in alle Bulgari-horlogemodellen.

- De Griekse goudsmid Sotirios Voulgaris stichtte het bedrijf al in de 19e eeuw en gaf het merk zijn naam - Bulgari.

- BVLGARI – De naam van het huis wordt vaak geschreven volgens het klassieke Latijnse alfabet, met een V in plaats van een U.

- Bulgari behoort tot de grootste en succesvolste juweliers ter wereld.

- Gérald Genta en Daniel Roth – In 2000 nam Bulgari twee superlatieve horlogefabrikanten over en integreerde de modellen in zijn eigen collectie.

Van goudsmid tot wereldberoemde juwelier

De oorsprong van Bulgari gaat terug tot de Griekse goudsmid Sotirios Voulgaris, die in het midden van de 19e eeuw in zijn geboortestad zijn eerste winkel opende, die nu nog te zien is. In 1877 ging Voulgaris naar Korfoe, later naar Napels, en begon in Rome verschillende winkels in gouden sieraden en antiek, waaronder één in de wijk Via Sistina.

De gretige stichter werd altijd gesteund door zijn twee zonen Costantino en Giorgio, die in 1932 ook de leiding van het bedrijf op zich namen. Twee jaar later stierf Voulgaris en liet het familiebedrijf aan zijn zonen na. De twee broers Bulgari breidden het bedrijf van hun vader, dat zich toen al in juwelen specialiseerde, uit en openden een filiaal in de beroemde Via Condotti in Rome. Geïnspireerd door de populaire art deco stijl, vonden de Bulgari-creaties steeds meer aanhangers en groeiden uit tot de lievelingen van de mooie en beroemde mensen.

Dolce Vita: Aanhoudend succes

In jaren 50 en 60 beleefde de Bulgari-winkel in Rome - in de geest van la Dolce Vita - een bijzonder soort bloei. Een steeds groter wordende clientèle uit de filmwereld bezocht de Italiaanse hoofdstad vanwege de oprichting van de Cinecitta studio's - en kocht de prachtige juwelen van Bulgari. Onder de selecte clientèle bevonden zich talrijke grootheden van het witte doek zoals Elizabeth Taylor, Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Romy Schneider en Gina Lollobrigida. Ook mannen bv. Clark Gable en Gary Cooper, waren graag geziene gasten van Bulgari.

In de jaren 70 breidde Bulgari internationaal uit en opende zijn eerste winkels in New York, Parijs, Genève en Monte Carlo. Onder leiding van de vierde generatie van de familie - belichaamd door Francesco Trapanis - heeft Bulgari zich doen gelden als een wereldwijd erkende juwelier. In dit tijdperk wijdde het bedrijf zich aan de productie van uurwerken en presenteerde in 1975 de Bulgari Roma en twee jaar later de emblematische Bulgari Bulgari.

In het afgelopen decennium is de juwelier erin geslaagd de Bulgari-ervaring te perfectioneren, waarbij het Italiaanse bedrijf een reeks unieke hotels heeft geopend. Het eerste Bulgari-hotel opende zijn deuren in Milaan in 2004, en andere hotels & resorts volgden, en werden op elke locatie een onmiddellijke favoriet. Op die manier toont het Maison zich creatief en vernieuwend, zodat veeleisende klanten zich met al hun zintuigen kunnen onderdompelen in de wereld van Bulgari.

Bvlgari-horloges: Zwitserse nauwkeurigheid overtuigt

De Griekse goudsmid en zilversmid en stichter van Bulgari, Sotirios Voulgaris, geldt ook als naamgever van zijn onderneming. Een korte uitleg: In Italië gebruikte de Griek de Italiaanse naam Sotirio Bulgari. Volgens het klassieke Latijnse alfabet, waar U als V wordt aangeduid, was de spelling oorspronkelijk 'BVLGARI' gebruikt.

Een symbiose van klassieke Griekse stijl, Italiaanse elegantie en Zwitserse precisie - deze fusie kenmerkt de armbandhorloges van Bvlgari. De productie van de uitzonderlijke horlogemodellen vindt plaats in de Zwitserse dochteronderneming, Bulgari Haute Horlogerie, die in 1980 werd opgericht en in Neuenburg is gevestigd. In 2000 kocht de onderneming de vermaarde fabrieken van Gérald Genta en Daniel Roth en nam zo ongeëvenaarde kennis en bekwaamheid over. Gérald Genta geldt als de beroemdste horlogedesigner aller tijden en de Bulgari Octo kan op dit genie worden teruggevoerd. De erfenis van Daniel Roth blijkt ook uit het model met dezelfde naam.

De huidige horlogefabrikant Bulgari produceert talrijke eenvoudige en gecompliceerde uurwerken en is van plan om in de komende jaren het verticale bereik van de productie te maximaliseren. Veel Bulgari-uurwerken worden met speciale decoratietechnieken, zoals de microschildertechniek of de champlevé-techniek, tot horlogeriekunstwerken gemaakt en verwerven zo ongetwijfeld een bijzondere plaats aan het firmament van de luxe uurwerken.

Van B.zero 1 tot Solotempo: Populaire modellen

Bulgari-horloges zijn meesterwerken van de horlogerie en geven blijk van fijn vakmanschap in combinatie met een geest van technische innovatie. Leer de meest populaire modellen kennen bij CHRONEXT:

- Bulgari Bulgari

- Bulgari B.zero 1

- Bulgari Diagono

- Bulgari Divas‘ Dream

- Bulgari Gefica

- Bulgari Lucea

- Bulgari Solotempo

Eersteklas horloges van Bulgari bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u een grote selectie direct leverbare Bulgari-horloges online kopen – tegen eerlijke prijzen en met een 24-maanden CHRONEXT-garantie.

Of het nu nieuw, tweedehands of vintage is: Naast de aankoop van luxe horloges, bieden wij ook de verkoop van uw model aan. Wij bieden u uitgebreide ondersteuning tijdens de verkoop en helpen u om de best mogelijke prijs te krijgen. Inruil, commissie of directe verkoop - samen bepalen wij uw mogelijkheden.