Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Zwitserse horloges

Soort

Zwitserse horloges: luxe en vakmanschap

Geen land is zo beroemd om zijn polshorloges van hoge kwaliteit als Zwitserland. Het label 'Swiss Made' is wereldwijd synoniem voor luxe en vakmanschap. Deze pionierspositie is in de eerste plaats te danken aan de in de loop der eeuwen gegroeide geschiedenis van de Zwitserse horlogemerken en de daarmee gepaard gaande uitstekende kwaliteit en waardevastheid waarvoor Zwitserse horloges worden gewaardeerd. CHRONEXT biedt u direct beschikbare Zwitserse horloges tegen aantrekkelijke prijzen.

Zwitserse horloges voor heren en dames bij CHRONEXT

De bekendste Zwitserse horloges zijn modellen van de merken Rolex, Omega en Breitling. Het aantal Zwitserse fabrieken is echter bijna ontelbaar. Dankzij de talrijke fabrikanten zijn er Zwitserse horloges voor zowel mannen als vrouwen in elke prijsklasse en voor elke smaak.

Zwitserse horloges kopen bij CHRONEXT heeft vele voordelen: de steeds belangrijker wordende goede verkrijgbaarheid van bijna alle horlogemodellen en de aantrekkelijk geprijsde mogelijkheid om Zwitserse horloges tweedehands te kopen, maken ons aanbod bijzonder aantrekkelijk. Elk gebruikt horloge wordt bovendien door onze specialisten in onze eigen meesterwerkplaats gecontroleerd en heeft een CHRONEXT-garantie van 24 maanden.

Zwitserse horlogemerken: 500 jaar traditie

Sinds de 15e eeuw is Zwitserland in de hele wereld bekend om zijn mechanische uurwerken. Toen de hervormer Johannes Calvijn in de 16e eeuw het dragen van juwelen verbood, waren de Zwitserse juweliers en goudsmeden gedwongen een nieuw werkterrein te zoeken. De keuze viel op het versieren en het bewerken van horloges. Tegen het einde van de 15e eeuw was de reputatie van de Oude Confederatie al zo groot dat talrijke horlogemakers zich in Zwitserland vestigden en er manufacturen stichtten.

Zwitserse horloges met een grote verscheidenheid

Door de traditie die in de loop der eeuwen is gegroeid, bieden Zwitserse horlogemerken de meest uiteenlopende uurwerken aan. Deze omvatten, onder andere:

- Klassieke dresswatches van edel metaal, bijvoorbeeld de Patek Philippe Calatrava of de Cartier Tank

- Hedendaagse sporthorloges, zoals de Rolex Submariner of de Breitling Colt

- Heritage horloges met historische elementen en een vintage stijl, zoals de Tudor Black Bay of de Breitling Navitimer 8.

- Kleine onafhankelijke fabrikanten zoals Laurent Ferrier, F.P. Journe of Cvstos

Zwitserse horloges kunnen ook goedkoop zijn

Natuurlijk zijn er ook goedkope Zwitserse horlogemerken: naast het luxesegment zijn er tal van gerenommeerde fabrikanten die ideale instaphorloges aanbieden, bijvoorbeeld Oris, Longines, Maurice Lacroix, Tissot en vele andere Zwitserse horlogemerken van hoge kwaliteit die hun modellen tegen driecijferige prijzen aanbieden en qua geschiedenis en levensduur in geen enkel opzicht onderdoen voor de grote luxemerken.

De meeste van deze modellen kunt u bij CHRONEXT tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen krijgen.

Wanneer zijn Zwitserse horloges 'Swiss Made'?

Niet alle Zwitserse horlogemerken mogen zonder meer het label 'Swiss Made' voeren. Om de oorsprongsbenaming 'Swiss Made' te mogen gebruiken, moet aan de wettelijke vereisten worden voldaan: het uurwerk moet uit Zwitserland komen, het moet in Zwitserland in de kast worden gemonteerd en de eindcontrole moet in Zwitserland plaatsvinden.

Wil een uurwerk weer 'Swiss Made' zijn, dan moet 60 procent (vóór 1 februari 2017: 50 procent) van de afzonderlijke onderdelen uit Zwitserland komen, moet het uurwerk in Zwitserland worden geassembleerd en moet het kaliber in Zwitserland worden gecontroleerd.