Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Tag Heuer 2022

0 producten

Sorry, we hebben momenteel geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Nieuwe H2 TAG Heuer 2022-modellen: complicaties voor het 60e jubileum van Autavia en een nieuwe Aquaracer 200

De nieuwe 2022-modellen van TAG Heuer zijn over de hele lijn overtuigend: terwijl de Autavia-collectie is aangevuld met een flyback-chronograaf en een GMT-model, biedt de fabrikant u de Aquaracer 200 Professional, een robuuste maar elegante dress-diver.

Krijg VIP-toegang tot de nieuwe 2022-modellen van TAG Heuer zodra ze in onze online shop binnenkomen. Abonneer u op onze gratis CHRONEXT-nieuwsbrief en profiteer direct van exclusieve voordelen en aanbiedingen.

Nieuwe TAG Heuer 2022-modellen

Nieuwe complicaties voor de Autavia

Ter gelegenheid van het 60e jubileum van de Autavia-collectie presenteertTAG Heuer in 2022 een chronograaf- en GMT-versie van de kenmerkende klassieker. De twee Autavia-noviteiten nemen in 2019 het plastische, gedetailleerde uiterlijk over van het fundamenteel herziene driewijzersmodel.

Twee Flyback-chronografen met manufactuurkaliber Heuer 02

U kunt de nieuwe chronograaf in twee verschillende versies krijgen: met een roestvrij stalen kast en zilverkleurige sunburst-wijzerplaat en zwarte totalisators of als alternatief in een zwarte kast (roestvrij staal met PVD-coating) met een volledig zwarte wijzerplaat. In de 42-millimeterkast werkt het Heuer 02 uurwerk, een intern kaliber met een flyback-mechanisme waarmee de chronograaf met één vinger kan worden teruggezet.

Autavia GMT in zwart-blauw-oranje

De TAG Heuer Autavia GMT beschikt over een roestvrijstalen armband met snelwisselfunctie. De 24-uurs-lunette van het horloge is zwart met blauw en past perfect bij de donkerblauwe sunburst-wijzerplaat. De visuele hoogtepunten van de Autavia GMT zijn de oranje GMT-wijzer en de Autavia-belettering op de wijzerplaat, ook in oranje.

2022-nieuws met nieuwe Aquaracer Professional 200

De TAG Heuer Aquaracer 200 vult de Aquaracer 300 nu aan als een sportieve, elegante dress-diver. De diameter van de Aquaracer 200, respectievelijk 40 en 30 millimeter, is kleiner dan die van de Aquaracer 300, die respectievelijk 43 en 36 millimeter meet. TAG Heuer heeft ook het ontwerp van het nieuwe model 2022 lichtjes herzien: dit omvat vooral de roestvrijstalen lunette, maar ook de aantrekkelijke fumé-wijzerplaat, die in de automatische horloges is ingebouwd.

Nieuwe technologie voor de TAG Heuer Connected 2022

Fans van de Zwitserse smartwatch kunnen zich verheugen op enkele technische innovaties - waaronder een betere batterijduur. Visueel blijft de TAG Heuer Connected in 2022 trouw aan zijn stijl: het horloge is nog steeds verkrijgbaar met verwisselbare bandjes en is voorzien van de hoogwaardige keramische lunette.

Koop H2 TAG Heuer-modellen 2022 bij CHRONEXT

In onze online shop vindt u onmiddellijk beschikbare nieuwe 2022-modellen van gerenommeerde merken zoals TAG Heuer, zowel voor dames als voor heren. Kopen bij CHRONEXT garandeert u maximale veiligheid, aangezien elk model op echtheid en kwaliteit wordt gecontroleerd door onze gecertificeerde CHRONEXT-horlogemakers voordat het wordt verkocht. 24 maanden CHRONEXT-garantie en gratis verzending en retourzending altijd inbegrepen. Als u dat wenst, kunt u uw nieuwe TAG Heuer-horloge persoonlijk ophalen in een van onze wereldwijde CHRONEXT-lounges en het ter plaatse vrijblijvend uitproberen. Wij passen met plezier de armband voor u of helpen u uw horloge af te stellen - gratis en in een ontspannen sfeer natuurlijk.

Krijg VIP-toegang tot de nieuwe modellen, zodra ze in onze winkel aankomen. U hoeft zich alleen maar te abonneren op de CHRONEXT-nieuwsbrief.