Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Rolex Oyster Perpetual 114300

Achter de Rolex 114300 verbergt zich de [Rolex Oyster Perpetual](/rolex/oyster-perpetual) in 39 mm. Het horloge, dat Rolex in het voorjaar van 2015 op Baselworld presenteerde, is een van de eenvoudigste modellen van de in Genève gevestigde luxefabrikant. Veel dragers waarderen de Rolex 114300, die een perfect dagelijks draagbaar horloge is dankzij zijn ingetogen uiterlijk, en tevens een elegante variant is van de [Rolex Explorer](/rolex/explorer).
Soort

Rolex Oyster Perpetual: ref. 114300

Achter de Rolex 114300 verbergt zich de Rolex Oyster Perpetual in 39 mm. Het horloge, dat Rolex in het voorjaar van 2015 op Baselworld presenteerde, is een van de eenvoudigste modellen van de in Genève gevestigde luxefabrikant. Veel dragers waarderen de Rolex 114300, die een perfect dagelijks draagbaar horloge is dankzij zijn ingetogen uiterlijk, en tevens een elegante variant is van de Rolex Explorer.

De Rolex 114300 wordt beschouwd als een instaphorloge in de wereld van de fijne uurwerken en maakt indruk met zijn eerlijke prijs-prestatieverhouding. Bij CHRONEXT kunt u een exclusieve selectie van het 39 millimeter model online kopen - met een echtheidscertificaat en een CHRONEXT-garantie van 24 maanden.

Het referentienummer van Rolex 114300

Rolex referentienummers volgen altijd een bepaald schema. In het geval van de Rolex 114300 geeft dit nummer informatie over de volgende kenmerken:

- De zescijferige referentienummers zijn geleidelijk ingevoerd sinds de jaren 2000. Dit zijn de best afgewerkte Rolex-horloges, met stevige armbanden, perfecte kastuitsnijdingen en moderne materialen.

- De '11' aan het begin geeft aan dat er een kaliber van de voorlaatste generatie in het horloge werkt. Het eigen kaliber 3132 is geregeld op +/- 2 seconden, biedt een gangreserve van ongeveer 48 uur en is een van de meest betrouwbare en beproefde uurwerken in de industrie. Het is niet voor niets dat Rolex-uurwerken onverwoestbare tractoren worden genoemd.

- De '0' aan het eind geeft aan dat de Rolex 114300 gemaakt is van roestvrij staal Oystersteel. Oystersteel is een roestvrije staallegering die door Rolex ontwikkeld en vervaardigd wordt uit 904L roestvrij staal, dat onder andere in de ruimtevaartindustrie gebruikt wordt, en bijzonder goed bestand is tegen corrosie.

Oyster Perpetual: Functie en naam tegelijk

De naam van de Rolex 114300, Oyster Perpetual, kan op het eerste gezicht verwarrend zijn. Want elk Rolex-model draagt deze aanduiding in zijn naam. In het geval van de Rolex 114300 is het in feite de specifieke naam van het horloge, maar over het algemeen een functionele aanduiding: 'Oyster' staat voor de waterdichte Oyster-kast met zijn eenvoudige, kenmerkende vorm; 'Perpetual' verwijst naar het zelfopwindende mechanisme dat elk Rolex-kaliber heeft. De naamgeving van de Rolex 114300 past perfect bij het horloge, want de Rolex Oyster Perpetual verenigt alle klassieke, karakteristieke Rolex-kenmerken als essentie in een eenvoudig horloge - het is in zekere zin 'tot het uiterste gereduceerd'.

Grote verscheidenheid van modellen

Behalve de 39 mm Rolex 114300 is de Oyster Perpetual ook verkrijgbaar met diameters van 26, 31, 34 en 36 millimeter. Wat de Rolex 114300 betreft, zijn er vijf verschillende wijzerplaten in de volgende kleuren - allemaal verkrijgbaar bij CHRONEXT:

- Zwart

- Donker rhodium

- Rode druif (engl: Red Grape)

- Blauw

- Wit

Veilig & gemakkelijk: Rolex 114300 kopen bij CHRONEXT

Roestvrijstalen Rolex-horloges behoren tot de meest gewilde modellen op de markt en zijn alleen verkrijgbaar bij concessiehouders, met wachttijden die soms jaren kunnen bedragen. In onze online shop vindt u talrijke varianten van referentie 114300, die onmiddellijk of op korte termijn leverbaar zijn. Behalve nieuwe, ongedragen Rolex 114300 modellen vindt u hier ook gebruikte horloges waarmee u bijzonder slimme deals kunt maken. Dankzij onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden geniet u van de grootst mogelijke zekerheid op het gebied van echtheid en functionaliteit. Waar wacht u nog op?