Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Gebruik een magic link

Maak gebruik van een veilige aanmelding zonder wachtwoord via een magische link. Klik op de link in uw e-mail om onmiddellijk toegang te krijgen tot uw account.
Reset
Registreren

Minimaal 6 karakters

Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Rolex Datejust 126334

De Rolex ref. 126334 – ook bekend als Datejust 41 – overtuigt niet alleen door zijn tijdloze elegantie en de voor Rolex typische geribbelde lunette. Het tweede cijfer van het referentienummer (2) vertelt u al dat dit model is uitgerust met geavanceerde technologie - de nieuwste kalibergeneratie 3235. Bovendien codeert het laatste cijfer (4) de materiaalsamenstelling van de referentie: de referentie 126334 is een [tweekleurig horloge](/rolex/bicolor-horloges) van Rolex gemaakt van fijn witgoud en roestvrij staal.
Soort

Rolex ref. 126334 – Wat zit erachter?

De Rolex ref. 126334 – ook bekend als Datejust 41 – overtuigt niet alleen door zijn tijdloze elegantie en de voor Rolex typische geribbelde lunette. Het tweede cijfer van het referentienummer (2) vertelt u al dat dit model is uitgerust met geavanceerde technologie - de nieuwste kalibergeneratie 3235. Bovendien codeert het laatste cijfer (4) de materiaalsamenstelling van de referentie: de referentie 126334 is een tweekleurig horloge van Rolex gemaakt van fijn witgoud en roestvrij staal.

Dankzij de verschillende combinaties van wijzerplaat en band, is de ref. 126334 de Datejust-collectie met aantrekkelijke modellen. In onze online shop vindt u een verscheidenheid van het horloge tegen lagere prijzen dan de catalogusprijs - met een 24-maanden CHRONEXT-garantie.

Tijdloze elegantie: Veel verschillende modellen van ref. 126334

Het Huis van Rolex vervaardigt zijn wijzerplaten bijna volledig met de hand en gebruikt krasbestendig saffierglas om u maximale robuustheid te garanderen. Naast de edele wijzerplaten in zwart, grijs of blauw, kunt u de ref. 126334 ook in lichtere varianten zoals wit, zilver of champagne krijgen. U kunt ook kiezen tussen klassieke Romeinse indexen, met diamant bezette indexen of de gepatenteerde lichtgevende wijzers. Een tweedehands model van de Rolex ref. 126334 met zilveren wijzerplaat en witgouden/roestvrijstalen lunette is CHRONEXT bijvoorbeeld verkrijgbaar vanaf 9.690 euro.

Kast en armband

Een bijzonder kenmerk van de referentie 126334 van Rolex is de horlogekast van 41 millimeter, die het model interessant moet maken voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de sportieve diameter is het horloge geschikt voor elke gelegenheid zonder dat dit ten koste gaat van stijl en elegantie.

Unieke samensmelting van vorm en functie: voor de band kunt u kiezen tussen de legendarische Jubilee-band en de klassieke Oyster-band. Beide versies overtuigen door hun hoge draagcomfort en combineren techniek en esthetiek op een buitengewone manier.

Uurwerk

Binnenin de Rolex-referentie 126334 tikt het in-house automatisch uurwerk kaliber 3235. Dankzij de COSC-certificering krijgt u met de referentie 125334 een superlatieve chronometer. Met een afwijking van slechts +/- twee seconden per dag, is de nauwkeurigheid van de ref. 126334 zo hoog als bijna geen ander horloge. De uren-, minuten- en secondenwijzer worden centraal aangedreven.

Eenvoudig en veilig: Luxehorloges kopen en verkopen bij CHRONEXT

Bij CHRONEXT kunt u niet alleen gecertificeerde modellen kopen, zoals de Rolex ref. 126334 online kopen, maar ook verkopen. Als u uw horloge wilt verkopen, zal ons team u graag adviseren en u helpen de best mogelijke deal te sluiten. U kunt ons gemakkelijk bereiken per telefoon, e-mail of via live-chat. U kunt ook ons online-formulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We kijken uit naar uw bezoek!