Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Rolex-nieuwigheden 2022

0 producten

In het kort: Rolex 2022

Krijg VIP toegang tot alle nieuwe modellen zodra ze binnenkomen met de CHRONEXT-newsletter
VIP-toegang activeren

Nieuwe Rolex-modellen voor 2022: linkshandige GMT, platina Day-Date en meer

Nieuwe Rolex-modellen voor 2022: linkshandige GMT, platina Day-Date en meer

Krijg nu VIP toegang tot nieuwe Rolex-modellen met onze gratis nieuwsbrief en wees de eerste om te weten wanneer ze voor onmiddellijke levering in onze online shop beschikbaar zijn.

Nieuwe modellen voor 2022

Day-Date 40 in platin

Een van de spectaculairste nieuwe Rolex-modellen voor 2022 is de Day-Date 40, die voor het eerst sinds Watches & Wonders 2022 in platina 950 verkrijgbaar is. Terwijl de Day-Date al het meest exclusieve model van de Geneefse manufactuur is, is platina een van de kostbaarste materialen van allemaal. De gegroefde platina lunette is ook een noviteit: voorheen was deze lunette alleen in wit, geel en Everose-goud verkrijgbaar. Het duurde enkele jaren voor de platina versie klaar was voor serieproductie, tot aan de hoge esthetische en technische eisen was voldaan.

IJsblauwe wijzerplaat

De nieuwe Day-Date 40 in platina is verkrijgbaar met verschillende wijzerplaten. Behalve de zeer gezochte Meteorite wijzerplaat biedt Rolex u ook de nieuwe ref. 228236 met een ijsblauwe wijzerplaat. Deze wijzerplaatkleur is exclusief voorbehouden aan platina referenties en harmonieert perfect met de grijsachtig-glanzende schittering van het fijne kastmateriaal.

Fris design

Datejust 31 met bloemmotieven

Het populairste model voor dames is verrijkt met drie esthetische wijzerplaten als onderdeel van de nieuwe Rolex modellen voor 2022 en is nu verkrijgbaar met nieuwe gebloemde diamanten wijzerplaten. Hierop staan smaakvolle bloemmotieven die door verschillende structuren en oppervlakken - radiaal gesneden, mat, generfd - een veelzijdige, interessante verschijning bieden. Bovendien bevatten alle drie de wijzerplaten 24 diamanten in verschillende maten, die het hart van de respectieve bloem voorstellen.

De nieuwe wijzerplaten voor de Datejust 31 zijn de volgende varianten: - olijfgroen in de Datejust 31 geelgoud (ref. 278288) en Rolesor geel (ref. 278273) - azuurblauw in de Datejust 31 Oystersteel met witgouden lunette (ref. 278274) - Zilver in de Datejust 31 Everose goud (ref. 278275) en Rolesor Everose (ref. 278381)

Rolex GMT-Master II ref. 126720VTNR

Groene en zwarte GMT voor linkshandigen

Het grootste hoogtepunt van de nieuwe Rolex-modellen 2022 is de GMT-Master II met ref. 126720VTNR. Aan de letters in het referentienummer (vt = vert, nr = noir) kunt u al zien dat dit een GMT-Master is met een groene en zwarte Cerachrom-lunette. De GMT wijzer is ook groen. De groene tint doet denken aan het veelzijdige groen van de Submariner Hulk ref. 116610LV. U ontvangt de ref. 126720VTNR nu direct met de sportieve Oyster-band en de delicate, elegante Jubilée-armband.

Het meest opvallende kenmerk van de referentie is echter de plaatsing van het datumvenster en de kroon aan de linkerkant. In de geschiedenis van de firma bestonden slechts twee horloges met de kroon links, tot de presentatie van de nieuwe Rolex-modellen voor 2022. Dit waren twee GMT Master-modellen (ref. 6542) uit de jaren 50, door Phillips verkocht op veilingen in Hong Kong en Genève.

Geelgoud en haviksoog

Yacht-Master 42 in twee nieuwe varianten

De Yacht-Master 42, door Rolex voor het eerst in 2019 in witgoud gepresenteerd, is sinds Watches & Wonders 2022 ook in geelgoud verkrijgbaar. De geelgouden (ref. 226658 maakt niet alleen indruk met zijn elegante 18-karaats geelgouden legering, maar ook met een monochrome esthetiek op de wijzerplaat: in tegenstelling tot de Yacht-Master 42 in Everose-goud, heeft Rolex de Yacht-Master-belettering niet in rood ontworpen, maar in effen wit.

Een ander hoogtepunt is de haviksoogwijzerplaat voor de witgouden Yacht-Master 42 ref. 226659. Het materiaal dat voor deze wijzerplaat gebruikt werd is een variëteit van kwartssteen. Geen twee haviksoogdraden zijn gelijk.

Facelift voor de Air-King

De Air-King, die sinds 2016 verkrijgbaar was met de kenmerkende 3-6-9 wijzerplaat als eerbetoon aan het Bloodhound SSC project, heeft een update gekregen als onderdeel van Rolex-innovaties van 2022. Het opvallendste aan de nieuwe ref. 126900 is de kroonbeschermer die het pilotenhorloge nog sportiever en robuuster maakt. De wijzerplaat is ook licht herzien met de nieuwe Air King-referentie. De vorige '5' op 1 uur werd vervangen door een visueel passende '05', zodat alle minuutcijfers nu met twee cijfers worden weergegeven.

Wat innerlijke waarden betreft, vervangt het kaliber 3230 het vorige kaliber 3131. Het kaliber 3230 is sinds 2020 in gebruik en heeft onder andere een gangreserve van 70 uur, een Chrongergy-echappement en een blauwe Parachrom-haarveer.

Nieuwe Rolex-modellen 2022 kopen bij CHRONEXT

In onze online shop vindt u de meest gewilde luxe horloges - waaronder de nieuwe Rolex-modellen voor 2022. Wij bieden u talrijke voordelen die de moeite waard zijn, zoals onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden, onmiddellijke beschikbaarheid en de mogelijkheid om uw gewenste model vrijblijvend te passen in een CHRONEXT-lounge van uw keuze.

Als de nieuwigheden van 2022 nog niet in onze online shop verkrijgbaar zijn, zullen wij u in onze nieuwsbrief informeren zodra ze beschikbaar zijn. Als abonnee profiteert u ook van VIP-toegang tot alle nieuwe producten en verkoopaanbiedingen.