Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Hublot-nieuwigheden 2022

0 producten

Sorry, we hebben momenteel geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Met Hublot 2022 terug naar de roots: geelgoud, Golf-horloge & Maxime Plescia-Büchi

De nieuwe Hublot-modellen van 2022 brengen ware hoogtepunten van de luxemanufacture uit Lyon aan het licht. Daartoe behoren niet alleen de Big Bang 2022 Integral Time Only-modellen, maar ook nieuwe varianten van de Unico Golf en de Sang Bleu II.

Binnenkort kunt u de nieuwe Hublot 2022-modellen in onze online shop ontvangen - klaar voor onmiddellijke levering. Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt een bericht zodra de nieuwe horloges binnenkomen.

Hublot 2022

Big Bang Integral Time Only

In het kader van de LVMH Watch Week werden de nieuwe Hublot-modellen van 2022 samen met vele andere merken voorgesteld. Een van de meest opwindende nieuwe releases op het evenement is waarschijnlijk de nieuwe Big Bang Integral Only, waarbij een driewijzermodel nu ook de geïntegreerde armband krijgt.

Titanium, keramiek en geelgoud in 40 millimeter

U kunt de Big Bang Integral Time Only nu kopen in drie verschillende materialen:

  • Titanium
  • Zwarte keramiek
  • Geelgoud

Terwijl het keramische model gelimiteerd is tot 250 stuks, gaat Hublot terug naar de roots met de Big Bang Integral Time Only in geelgoud: de allereerste referentie in 1980 had al een geelgouden kast. Een ander hoogtepunt zijn de afmetingen van het horloge: de diameter van 40 millimeter is sportief; de hoogte van slechts 9,25 millimeter is ook zeer positief.

Kaliber MHUB1710

Binnenin de nieuwe Big Bang Integral Time Only van Hublot zit het kaliber MHUB1710. Dit is het Zenith-kaliber Elite 670 van de LVMH Group, dat u automatische opwinding en een datumvenster op zes uur biedt en een gangreserve van 50 uur heeft. Bovendien werd het MHUB1710-uurwerk grondig herzien. Het eindresultaat is te zien op de geskeletonneerde wijzerplaat en op de achterkant van de kast.

Hublot Big Bang Unico Golf en Sang Bleu II in nieuwe kleuren

Tot de nieuwigheden van 2022 behoren ook de Hublot Big Bang Unico Golf en de Sang Bleu II: beide horloges zijn nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren. De nieuwe Unico Golf Orange Carbon zet het succesverhaal van de in 2017 gelanceerde Unico Golf voort en heeft een opwindende oranje tint. Het model, dat beperkt is tot 100 stuks, kan worden gebruikt om de huidige hole, de voor deze hole vereiste slagen en het totaal aantal slagen weer te geven.

Bovendien is de Sang Bleu II nu verkrijgbaar in groen en zwart keramiek, alsook in Magic Gold. Het Hublot-horloge is ontworpen in samenwerking met de Zwitserse tatoeagekunstenaar Maxime Plescia-Büchi en heeft een sculptuurachtige kast met spannende randen en talrijke geometrische details. Een echt hoogtepunt.

Koop de nieuwe H2 Hublot-modellen 2022 bij CHRONEXT

Haal direct beschikbare Hublot 2022-modellen en vele andere luxehorloges tegen aantrekkelijke prijzen in onze online shop. Bij elk uurwerk - of het nu nieuw, tweedehands of vintage is - ontvangt u onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden. U hebt ook de keuze of u de voorkeur geeft aan onze gratis verzending of dat u het wilt laten ophalen in een van onze CHRONEXT-lounges wereldwijd. Hier wacht uw nieuwe Hublot-horloge in een ontspannen sfeer op u en is klaar voor een vrijblijvende fitting. Indien u dat wenst, kunnen wij uw armband aanpassen of het horloge ter plaatse voor u instellen.

Wilt u weten wanneer de Hublot 2022-horloges beschikbaar zullen zijn in onze online shop? Schrijf u nu in op onze gratis nieuwsbrief en activeer de notificatiefunctie.