Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Reset
Menu
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Live chat

Franck Muller Casablanca

1 Product

Uw mening is belangrijk voor ons

Franck Muller Casablanca: het klassieke model

De uurwerken van Franck Muller zijn vooral bekend om hun tonneaukasten en Arabische cijfers in art deco-stijl. En het is precies om deze kwaliteiten dat de Franck Muller Casablanca bekend staat. Er zijn vele referenties van het klassieke model verkrijgbaar - of het nu gaat om een datum, een beperkte oplage of een goudkleurig model. In de Casablanca-collectie vindt elke horlogeliefhebber zijn of haar gewenste design.

Bij CHRONEXT vindt u de Franck Muller Casablanca-collectie en vele andere horloges van de fabrikant tegen eerlijke prijzen en beschikbaar voor onmiddellijke of kortetermijnlevering. Bij ons profiteert u niet alleen van voordelen zoals onze echtheidsgarantie, maar ook van exclusieve service. Gratis wereldwijde verzending inbegrepen.

Klassiek ontmoet modern

De Franck Muller Casablanca is een van de klassieke modellen van het merk. Het horloge staat voor minimalistische verfijning in absolute perfectie en creëert een harmonieuze evenwichtsoefening tussen klassiek en modern. Franck Muller staat ook bekend om zijn vakkundig gebruik van verschillende materialen. Hoewel het karakteristieke uiterlijk van de Franck Muller Casablanca met zijn tonneau-vormige kast en kenmerkende Arabische cijfers onmiskenbaar is, herkennen alleen horlogeliefhebbers en kenners de modellen van het Zwitserse merk.

Een van de voordelen van de Franck Muller Casablanca zijn de vele beschikbare modellen: naast de begeerde referenties Franck Muller Casablanca 800 SC J of Franck Muller Casablanca 4240, zijn er ook veel verschillende modellen van de Franck Muller Casablanca in goud en roestvrij staal. Een van de zeldzaamste modellen is de Franck Muller Casablanca Limited Edition 10th Anniversary, waarvan er slechts 500 zijn gemaakt. De waarde van de speciale editie is navenant hoog.

Modeloverzicht

- Franck Muller Casablanca 800 SC J

- Franck Muller Casablanca 4240

- Franck Muller Casablanca Limited Edition 10th Anniversary

- Franck Muller Cintrée Curvex Casablanca

- Franck Muller Casablanca Automatic 31

- Franck Muller Casablanca Perpetual Calendar

- Franck Muller Casablanca in goud of roségoud

Franck Muller Casablanca-horloges bij CHRONEXT kopen

Als u de Franck Muller Casablanca tweedehands koopt in plaats van nieuw, kunt u bijzonder slimme deals maken: deze horloges behoren tot de modellen die tweedehands tegen bijzonder fikse kortingen worden verkocht. Neem een kijkje in onze online shop en ontdek uw droommodel uit de collectie - zoals de Franck Muller Casablanca Date of een model met chronograaffunctie.

Met gratis bezorging of persoonlijk afhalen bij een van onze wereldwijde afhaallocaties, veilige betaalmethoden en onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden bieden wij u een gemakkelijke en veilige winkelervaring. Overtuig jezelf.