Gratis levering
14 dagen recht op retourzending
Veilige betaalmethoden
Onderhoud:+31 43 5690596
Nederland(EUR)
Land van verzending
Nederland(EUR)
Reset
Winkelwagen
Reset
Verlanglijst
Reset
Log in
Uw gegevens zijn bij ons beschermd Lees meer

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Reset
Registreren

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Minimaal 6 karakters

Heeft u al een account?
Reset
Wachtwoord resetten
Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij CHRONEXT heeft geregistreerd. We sturen u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

Nieuw bij CHRONEXT?
Golden Ticket

Win een van de drie luxehorloges

1 Golden Ticket per aankoop na afloop van het 14-dagen-retourrecht | Exclusief voor nieuwsbriefabonnees
Winkelen en deelnemen
CHRONEXT - Certified Original
Of het nu nieuw, tweedehands of vintage is: de authenticiteit van elk luxe horloge wordt gegarandeerd door onze gecertificeerd horlogemakers.
CHRONEXT - Garantie
2 jaar garantie op ieder horloge in iedere staat dankzij ons eigen horlogeatelier.

Zo werkt het

 • 1
  BESTELLING
  1 tot 31 december 2021: bij elke succesvolle bestelling in deze periode ontvangt u een Golden Ticket en maakt u kans op een van de drie luxehorloges van Rolex, Breitling of Tag Heuer.
 • 2
  DE ONTVANGST VAN HET GOLDEN TICKET
  14 dagen na bestelling: na het verstrijken van het retourrecht van 14 dagen ontvangt u uw gepersonaliseerde ticket-ID per e-mail indien u de goederen niet heeft teruggezonden. U doet dan automatisch mee aan de wedstrijd - we duimen voor u!
 • 3
  BEKENDMAKING VAN DE WINNAARS
  Eind januari 2022: de drie gelukkige winnaars van de luxehorloges zullen worden getrokken en gecontacteerd door CHRONEXT.

Rolex Datejust 36

De Rolex Datejust belichaamt tijdloze elegantie als nauwelijks enig ander horloge en is vandaag de dag nog steeds een van de meest legendarische modellen. De kast van deze Datejust van 36 millimeter is gemaakt van roestvrij staal en wit goud, terwijl de band gemaakt is van zwart kalfsleer. Het vintage horloge dateert uit 1972 en wordt geleverd met ons certificaat van echtheid, inclusief 24 maanden CHRONEXT-garantie en een CHRONEXT-doos.
Meer ontdekken

Breitling Navitimer 8

Het beroemde pilotenhorloge van Breitling geniet wereldwijd prestige - en kan binnenkort van u zijn! Wij geven een sportieve en elegante Navitimer 8 weg met een roestvrijstalen kast van 41 millimeter en een kalfsleren band. Het model dateert uit 2021 en wordt geleverd met originele papieren en doos. Bovendien krijgt u onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden.
Meer ontdekken

Tag Heuer Carrera

De Tag Heuer Carrera staat boven alles voor één ding: passie voor snelheid. Dankzij de blauwe wijzerplaat van het sportieve roestvrijstalen horloge is het in 2021 geproduceerde uurwerk geschikt voor elke gelegenheid. Afgerond met een kastdiameter van 36 millimeter ziet het horloge er zelfs om slanke polsen niet te opulent uit en is het geschikt voor zowel dames als heren. Het model wordt geleverd met originele papieren en doos. Bovendien krijgt u onze CHRONEXT-garantie van 24 maanden.
Meer ontdekken

Winkelen en deelnemen

Maak kans op een van onze drie best verkopende luxe horloges bij uw volgende bestelling

Voorwaarden voor deelname

Lees nu
 1. De organisator van de wedstrijd "Golden Ticket" is de CHRONEXT Group, met hoofdkantoor in Zug (Zwitserland). Deelname aan de wedstrijd moet plaatsvinden in de periode 01.12.21 - 31.12.21. Na afloop van deze periode zullen drie winnaars worden getrokken. Zij winnen elk een van de drie luxe horloges. De modellen worden gecontroleerd op echtheid en kwaliteit in de eigen werkplaats van CHRONEXT en krijgen het CHRONEXT-certificaat van echtheid, dat een garantie van 24 maanden garandeert.

 2. Alle bestaande CHRONEXT-nieuwsbriefabonnees nemen automatisch deel aan het kansspel, evenals degenen die zich aanmelden voor de CHRONEXT newsletter in de periode 01.12.21 - 31.12.21. en die in deze periode ook een bestelling in onze onlineshop hebben geplaatst zonder de goederen te retourneren. De inschrijving voor de nieuwsbrief moet geldig zijn op de dag van de verloting. Personen die zich direct na aanmelding weer afmelden voor de nieuwsbrief doen niet mee aan de loterij. Deelname is gratis. Om u aan te melden voor de CHRONEXT-nieuwsbrief is een e-mailadres noodzakelijk. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor technische of andere problemen die buiten de invloed van de CHRONEXT Group liggen.

 3. Voor deelname komen personen in aanmerking die woonachtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Medewerkers van de CHRONEXT Group en andere mensen die betrokken zijn bij het ontwerp en de uitvoering van dit kansspel zijn uitgesloten van deelname. De deelnemer aan het kansspel is de eigenaar van het e-mailadres dat is gebruikt voor de aanmelding voor de nieuwsbrief.

 4. De wedstrijd eindigt op 31.12.21 om middernacht (GMT + 2).

 5. De winnaars worden in januari 2022 na de verloting per e-mail op de hoogte gebracht van het winnen van de prijs. De winnaar moet de ontvangst van de kennisgeving van de prijs onmiddellijk, maar uiterlijk 48 uur nadat de kennisgeving is verzonden, per e-mail bevestigen aan de CHRONEXT Group, Anders is het bedrijf gerechtigd een nieuwe winnaar vast te stellen. Als de CHRONEXT Group geen contact kan opnemen met een van de winnaars dan is de deelname ongeldig. Als de winnaar zijn aanspraak op de prijs niet doet gelden of niet de informatie verstrekt die nodig is om de prijs te ontvangen, dan is de deelname ongeldig, het recht op de prijs verbeurd en er wordt een alternatieve winnaar geselecteerd.

 6. De prijs omvat een van dri luxehorloges. De prijs is niet inwisselbaar of overdraagbaar. Ook een contante betaling is uitgesloten, evenals een juridische procedure.

 7. De CHRONEXT-groep behoudt zich het recht voor om de wedstrijd geheel of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving op te schorten, aan te passen of in te trekken indien zich moeilijkheden voordoen die de integriteit van het kansspel in gevaar brengen.

 8. Indien afzonderlijke bepalingen van deze deelnamevoorwaarden ongeldig, onwettig of nietig worden verklaard door een staat, rechterlijke of arbitrageautoriteit, blijft de geldigheid van de overige deelnamevoorwaarden onaangetast. De partijen vervangen deze regeling door een regeling die de oorspronkelijke regeling zo dicht mogelijk benadert.

 9. De aansprakelijkheid van de CHRONEXT Group en haar organen, werknemers en plaatsvervangende agenten voor plichtsverzuim of overtredingen is beperkt tot gevallen van opzet of grove nalatigheid.

 10. U kunt te allen tijde voor de toekomst bezwaar maken tegen de verwerking en het gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden. Stuur uw bezwaar alstublieft naar support@chronext.com.